cokoladovo ovocny kokteilUž dozrievajú! Bobuľky malé ako hrášok, sladké ako med a modré ako najmodrejší Šmolko. Sezóna čučoriedok sa začala, vyťažte z nej maximum!
Príroda nás obdarila veľkým bohatstvom a neraz sa stáva, že tie najväčšie poklady sú ukryté v najmenších veciach.

chlorella green ways dobrezdravieSú to potraviny s vysokým obsahom nutričných látok v prirodzenom a synergickom komplexe, ktoré boli upravované minimálne a výlučne celkom šetrnými technológiami, zachovávajúcimi obsah enzýmov, vitamínom a ďalších živých látok.

tvaroh ranajkyKaždý kto sa len trošíčku zaujíma o zdravú výživu a nie je mu ľahostajné vlastné telo, dobre vie, že tvaroh nie je len náplň do koláčov a buchiet.
Vyrába sa z tepelne ošetreného kravského mlieka. Základom výroby je zrážanie mlieka kyselinou mliečnou, ktorá vzniká z mliečneho cukru (laktózy) pôsobením kultúr kyslomliečnych baktérií.

zdrave stravovanie v usaPojem život v USA sa častokrát spája s nezdravou životosprávou, rýchlymi občerstveniami, veľkými porciami či litrami Coca-coly. Avšak Spojené štáty americké majú široký výber potravín, pokrmov, reštaurácií či maškŕt, od tých pre naše telo zdravších a ľahšie stráviteľných, až po tie, ktoré sme uvádzali vyššie.

dojcenske mliekoPrirodzeným a najlepším zdrojom výživy pre dieťa je samozrejme materské mlieko. V súčasnosti niet pochýb o jeho prospešnosti pre zdravý vývin a rast dieťaťa.

vyprazane jedla hranolky mAkrylamid je chemická látka, ktorá sa prirodzene tvorí najmä v škrobnatých potravinách počas tepelného spracovania potravín pri vysokých teplotách (napr. vyprážanie, pečenie). Hlavný chemický proces, ktorý v tepelne upravených potravinách mení farbu, chuť a arómu, je Maillardova reakcia.