mrkva s tvarohomPri akomkoľvek oslabení organizmu je vždy nadmerne zaťažovaná pečeň.

Najviac ju poškodzujú infekčné choroby a nadmerné užívanie liekov.

V takýchto prípadoch treba pečeni napomôcť k jej regenerácii, a správnemu fungovaniu pomocou prijímanej potravy.

Na prvom mieste je nutné obmedziť, alebo úplne vylúčiť všetky mastné, veľmi korenené a vysmážané pokrmy.

 

 

Čo potrebujete:

  • 3 mrkvy
  • 250 g nízkotučného tvarohu
  • 1 polievkovú lyžicu kefíru

mrkva s tvarohom1

Mrkvu nastrúhajte, zmiešajte ju s nízkotučným tvarohom a zrieďte lyžicou kefíru. Spolu premiešajte.
Pripravenú tvarohovo – mrkvovú zmes môžete osladiť, alebo mierne osoliť, podľa vlastnej chuti.
Vhodné ako ľahká večera, olovrant alebo desiata.

 

Vaša pečeň sa vám istotne odmení formou správneho fungovania.

 

 Reebecca