moda optimioTohtoročná jeseň sa prikláňa k elegantnému štýlu, ktorý nie je predimenzovaný. Pôsobivá estetika však neuberá na funkčnosti. Trendy outfity sa ľahko môžu stať súčasťou aj Vášho šatníka. Ako však zladiť šaty s kabelkou, aby ste odzrkadľovali atmosféru jesene?

Outfit, ktorý zvýrazní kabelku

Pri tvorbe jesenného outfitu zohrávajú kľúčovú úlohu typické farby. Patrí sem napríklad hnedá, oranžová, čierna ale aj červená poprípade náznaky teplejšej oranžovej. Ak chcete aby Vaša kabelka vynikla, mali by ste jej podriadiť zvyšok oblečenia. V tomto prípade siahnite po nohaviciach, ktoré na sebe nemajú príliš veľa prvkov, aby neodpútavali pozornosť. Skombinujte ich s formálnou dámskou košeľou neutrálnej farby a pridajte k nej kožený kabát. Ak je prevládajúca farba oblečenia čierna, biela alebo hnedá, kabelka by sa mala odlišovať od zvyšku. Siahnite po priestrannej značkovej kabelke červenej farby. Tabu nie sú ani oranžové odtiene pripomínajúce západ slnka. Tento vzhľad sa považuje za elegantný, formálny, avšak môžete ho zvoliť aj na klasický večer s priateľmi.


Aká kabelka k svetru?

V priebehu rokov našiel sveter niekoľko zaujímavých funkcií. V súčasnosti sa nevyužíva len ako prostriedok na zohriatie, ale aj ako pôsobivý módny doplnok. Oversized svetre sa dostávajú do popredia a spolu s nimi aj svetrové šaty. Kombináciou s čiernymi lodičkami alebo čižmami na podpätkoch nič nepokazíte. K svetrovým šatám pridajte malú kabelku. Na veľkosti v tomto prípade naozaj nezáleží, pretože upútať môžete aj s malým značkovým doplnkom.

Luxusné značkové kabelky dokážu vytvoriť nezabudnuteľný dojem aj bez toho, aby boli nadrozmerné. Zlaďte ich s farbou čižiem aby Váš outfit nehral až príliš veľkým množstvom farieb. Pri outfite so svetrom nejde o kvantitu. Ak to počasie dovoľuje, radšej odev nevrstvite a nechajte sveter vyniknúť. Niektoré modely so sebou prinášajú aj praktické vrecká pre drobnosti – voľba veľkej kabelky tak naozaj nie je potrebná.
Sukne, crop topy a šaty pre otužilcov
Nie je tajomstvom, že dámy rady nosia značkové oblečenie. V mnohých prípadoch ide o odzrkadlenie ich osobnosti, štýlu alebo módneho vyhlásenia. Niekedy ide aj o priblíženie sa k štýlu, ktorý preferujú ich obľúbené osobnosti – herci, speváci, a ďalší. Značkové oblečenie drží krok s poslednými trendmi a v súčasnosti existuje množstvo ciest, ktorými sa počas jesene môžete vybrať. Je jeseň naozaj jeseňou, ak si aspoň raz neobujete vysoké čižmy s minisukňou? Ak Vás čaká chladné ranné dochádzanie do práce, pridajte kabát, silonky alebo pančuchy a uistite sa, že čižmy majú dostatočne hrubú podrážku. K odevu pridajte aj značkovú kabelku, aby ste udržali nádych elegancie. Odvážnejšie dámy môžu siahnuť aj po crop tope a šatách. Hlavné je, aby sveter, bunda či kabát boli dostatočne zateplené a nemuseli ste tak obetovať svoj komfort.

Reklamný článok

 

ZDIEĽAJTE NÁS