snurovacie cizmyZablatené cesty, dažďové prehánky a šmykľavé cesty od všetkého farebného lístia – jeseň je v skutočnosti nádherné obdobie, no má však aj isté úskalia. Dokonalé topánky sú teda nutnosťou. Počas jesenného obdobia sú ideálnym spoločníkom šnurovacie čižmy – šnurovacie topánky, členkové čižmy alebo čižmy.

 

Prečo preferujeme šnurovacie čižmy? Nie len, že podľa nás najlepšie sedia práve kvôli tomu, že si ich vďaka šnúrkam môžete vždy prispôsobiť, taktiež vyzerajú tak trochu retro a to sa nám aj módnym odborníkom v tejto sezóne naozaj páči. Začnime teda plochými topánkami a skončíme super vysokými topánkami.

Pohodlné ploché šnurovacie čižmy 

Ploché topánky na šnurovanie sú jesennou povinnou výbavou. Sú jednoducho ideálne na aktívne dni, keď musíte veľa chodiť a chcete pohodlné, no elegantné topánky. Ak chcete investovať len do jedného páru, odporúčame vybrať si univerzálnu farbu, ako napríklad čiernu či hnedú, pretože sa ľahšie kombinujú s rôznymi outfitmi.
Ploché šnurovacie topánky sa veľmi dobre hodia napríklad k rozšíreným šatám a sukniam. Vyzerajú taktiež dobre s pančucháčmi, či už s priehľadnými alebo nepriehľadnými pančucháčmi. Neodporúčame však ploché topánky s veľmi vypasovanými ceruzkovými sukňami. Ak máte radšej úzke sukne, odporúčame tie s rovným strihom. K (rozšíreným) nohaviciam môžete samozrejme aj tímové šnurovacie topánky.
Napriek tomu, že šnurovacie členkové topánky na prvý pohľad nemusia vyzerať najelegantnejšie, ak ich správne dopasujete, môžete ich nosiť naozaj s hocičím. Sú našou alternatívou k elegantným opätkom, ak je zlé počasie. Hodia sa takmer ku všetkým jesenným šatám, nohaviciam a sukniam – aj k tým veľmi elegantným a vypasovaným.

Členkové čižmy na každodennú rutinu

V prípade, že potrebujete pohodlné topánky, ale chcete niečo elegantnejšie ako topánky na šnurovanie, odporúčame členkové čižmy bez alebo len s nízkym podpätkom. Sú ideálne na poznávacie výlety mestom alebo jednoducho každodenný život. 
Členkové čižmy bez alebo s nízkym podpätkom sú skutočnými univerzálmi a hodia sa k mnohým rôznym retro outfitom – dokonca aj k elegantným oblekom! Ale najmä ak si vyberiete členkové čižmy bez opätku, namiesto ceruzkových sukní by sme ich odporúčali nosiť s rozšírenými alebo rovnými sukňami.

Členkové čižmy na opätku 

Ak chcete niečo veľmi vzrušujúcejšie, odporúčam šnurovacie čižmy na vysokých podpätkoch. Sú nielen skutočným pútačom pozornosti, ale sú aj skvelou voľbou do daždivého a chladného jesenného počasia. Čižmy na super vysokých a tenkých podpätkoch sú momentálnym hitom sezóny. Skvelo sa párujú či už s úzkymi suknami alebo širokými nohavicami pre dodanie elegancie. Členkové čižmy na opätku skvelo využijete napríklad do kancelárie, či na večeru s partnerom či priateľkami.
Ak si obujete vysoké tenké podpätky, môžete si byť istá, že upútate pozornosť nie jedného človeka na ulici. Sú teda skvelým spoločníkom, ak túžite po niečom zaujímavejšom a zároveň si dopriať trochu pozornosti. Veď ktorá žena sa z času na čas nechce cítiť naplno obdivovaná? Nebojte sa vystúpiť zo svojej komfortnej zóny pohodlných plochých topánok a doprajte si pocit obdivu, ktorý si zaslúžite.

Reklamný článok

ZDIEĽAJTE NÁS