moda1Letným dňom síce ešte úplne neodzvonilo, no jeseň je už takmer za dverami. Pomaly tak nastal čas poobzerať sa po najnovších trendoch, ktoré budú vládnuť chladnejším dňom. Ak plánujete predjesenný nálet do obchodov, inšpiráciu, po čom siahnuť, nájdete práve v tomto článku.

Dokonale zladené tóny

Čierna s čiernou, biela s bielou či béžová s béžovou. Aj keď v tomto prípade nejde o úplnú novinku vo fashion svete, krokom vedľa nebude ani na jeseň tohto roku. Nielen, že je tento trend akýmsi evergreenom, ešte nám aj značne urýchli ranné postávanie pred šatníkom a rozhodovanie sa, čo s čím zladiť.

Ak vás klasické zemité odtiene už omrzeli, pokojne siahnite po pastelových farbách. Tón v tóne s vaším outfitom môžu ísť dokonca aj kryty na mobily, ktoré môžete jednoducho meniť a prispôsobovať vášmu oblečeniu kedykoľvek sa vám zachce.

Žiarivé farby

Jedným z trendov, ktorý bol obľúbený v lete 2021, ale svoje čaro nestratí ani na jeseň, sú žiarivé farby a bláznivé odtiene. Cyklámenovú minisukňu vymeňte za cyklámenové sako a máte počas jesenných dní vyhraté! Oranžové, zelené, ale aj ružové kúsky môžete ladiť s jednoduchými farbami, čím ich necháte vyniknúť. Prípadne môžete zvoliť vyššie spomínaný tón v tóne a zaobstarať si rovno celý farebný kostým. Možno sa to na prvý pohľad nezdá, no aj farebné kúsky sa kombinujú skutočne jednoducho.

Vzory od výmyslu sveta

Boli časy, keď sa nosili výhradne animálne vzory, prípadne geometrické alebo kvietkované. Túto jeseň však môžete pokojne kombinovať hocijaké vzory v jednom outfite a neurobíte zle. Síce si na tento módny počin netrúfne hocikto a kombinovanie viacerých vzorov dá skutočne zabrať, verte nám, že výsledok bude stáť za to.

Ak si na takúto divočinu netrúfate, pokojne sa rozhodnite pre jeden, ktorý vám je najsympatickejší. Výhodou je, že tento rok neexistuje viac alebo menej štýlový vzor, preto nebude žiaden krokom vedľa.

moda2 

Čižmy nad kolená

Ďalšia nie úplne prevratná novinka, no o to viac trendy stálica, ktorú zrejme nájde veľa z vás medzi kúskami z minulých rokov. Na to, aby ste si obuli čižmy nad kolená, nemusíte čakať, kým napadne prvý tohtoročný sneh. Výhodou je, že aby na vašich nohách vyzerali skutočne štýlovo, nepotrebujete vysoké podpätky, ani kožený dizajn. Stačí k nim zvoliť jednoduché košeľové šaty, prípadne rifľovú sukňu a vzorované pančušky. Fantázii sa medze nekladú, preto si pokojne vyskúšajte, čo bude sedieť vám.

Nech sa už rozhodnete ísť ruka v ruke s tohtoročnými jesennými trendmi alebo stavíte na overenú klasiku, za zváženie stoja aj kúsky v retro štýle, oversize kúsky alebo nestarnúci materiál – koža.

Zdroj foto:pexels.com
Reklamný článok

ZDIEĽAJTE NÁS