panske teniskyVytvoriť outfit s párom odvážnych pestrofarebných pánskych tenisiek môže byť trochu problém. Každý si to už zažil a snažil sa prísť na to, aký outfit dokonale doplní zelené, červené alebo horčicové tenisky.

Našťastie pre vás, tento druh tenisiek je momentálne neuveriteľne trendy, a to najmä vďaka ich obľúbenosti medzi nadšencami streetwearu. Ako teda tieto tenisky nosiť, a ktoré farby sú najlepšou voľbou?


Stavte na jednofarebný outfit

Jedným z najpopulárnejších a najjednoduchších spôsobov, ako nosiť farebné pánske tenisky, je skombinovať ich s monochromatickým outfitom. Stávkou na istotu je v tomto prípade určite čierne oblečenie. Vyskúšajte napríklad čierne slim-fit džínsy s oversized klasickým čiernym tričkom a voľnou čiernou bundou alebo bomberom. Nech si k takémuto outfitu obujete skutočne akékoľvek tenisky, vždy to vyzerá dobre. Môžete tiež experimentovať s inými monochromatickými outfitmi a preskúmať, čo na vás vyzerá dobre! V súčasnosti sú stále horúcim trendom teplákové súpravy a komplety, preto sa nebojte ani farieb ako sivá, červená, zelená, alebo biela.


Držte sa podobných farebných tónov

Ak hľadáte jednoduchý spôsob, ako spárovať váš outfit a vaše farebné tenisky bez problémov, ktoré so sebou prináša objem a vrstvenie, zvoľte vo vašom outfite podobné farby. Dobrou stratégiou je v tomto prípade nosiť podobné farebné tóny s nápadne odlišnými odtieňmi, aby sa navzájom dopĺňali. Napríklad oranžový sveter s nádychom sivej môžete nosiť s teniskami, ktoré aspoň v nejakom množstve obsahujú oranžovú. Pomôcť si v tomto prípade môžete určite aj farebným diagramom, ktorý vám poradí, ktoré farby spolu ladia, a ktorým kombináciám sa radšej vyhnúť.


Džínsy vás nesklamú

Vaše tenisky nemusia mať neutrálne farby, no stále môžete vyzerať štýlovo a nadčasovo. Jednoduchým trikom je použiť tričko alebo košeľu s najvýraznejšou farbou vašich pestrofarebných tenisiek, a outfit doplniť tmavými džínsami. Napríklad žiarivé červené tenisky s červenou kockovanou košeľou a tmavomodrými alebo čiernymi džínsami sú kombináciou, v ktorej budete vyzerať neuveriteľne sexy. Pridanie čiernej koženej bundy počas chladnejších dní vám dodá šarm a garantujeme, že ženy na ulici sa za vami budú otáčať!
Aké farebnosti na pánskych teniskách zvoliť?
Nie všetky farby tenisiek sa hodia každému. Aj preto je rozhodujúci výber najlepšej farebnej kombinácie, ktorá sa bude hodiť k vašej osobnosti, a samozrejme, k vášmu oblečeniu. Niektoré farby sú veľmi žiadané, a preto nie je na škodu veci, ak jednou z nich na vašich pestrofarebných teniskách (prípadne tou primárnou farbou), budú práve tieto jednoducho kombinovateľné odtiene.  

  • Hnedá
    Hnedá má tendenciu priťahovať pozornosť, no jej skvelou vlastnosťou je, že sa hodí ku všetkému. Čo tak pestrofarebné tenisky s koženými hnedými pruhmi alebo aspoň špicou? Hnedá dodáva outfitu potrebný zemitý tón, čo oceníte najmä pri športovo-elegantných outfitoch.
  • Biela
    Sotva existuje obchod, ktorý by nepredával biele tenisky. Biele tenisky sú atraktívne a všestranné. Aj keď sú náročné na údržbu, dodajú vám štýl a sebavedomie. I preto hľadajte pestrofarebné tenisky s bielym základom. Biela sa typicky hodí do chladného a ležérneho oblečenia, ktoré je momentálne vrcholom najnovšieho trendu.
  • Čierna
    Čierna je taktiež farbou, ktorá sa hodí ku všetkému. Jej obrovská výhoda oproti hnedej a bielej je, že je nenáročná na údržbu. Túto obuv preto môžete využiť aj na prechádzky v daždi alebo dokonca na športové aktivity.

Ak už máte predstavu o tom, aké pánske tenisky chcete, a s čím ich budete nosiť, skúste hľadať u overených distribútorov kvalitných značiek. Pozrieť sa môžete napríklad do CCC. V ich kamenných obchodoch a na e-shope nájdete naozaj široký sortiment pestrofarebnej pánskej obuvi.

Reklamný článok

ZDIEĽAJTE NÁS