valentinAj vy patríte k mužom, ktorí si rok čo rok lámu hlavu nad tým, čím obdarovať svoju lásku na svätého Valentína? Tak tento krát vám to uľahčíme. Pokiaľ máte doma športovkyne a estétky, ktoré milujú svoj domov a rady ho skrášľujú, tu sú naše tipy, čím ich možno potešiť.

Niekto je na Valentína pripravený už od začiatku januára, iní dávajú prednosť adrenalínovému nakupovaniu darčekov na poslednú chvíľu. Sú muži, pre ktorých je nákup darčekov vzrušujúcou výzvou, obľúbenou činnosťou a skvelou príležitosťou, ako prejaviť svojim blízkym lásku a náklonnosť. No ak práve vám tieto pocity nie sú vlastné a výber darčekov vo vás vyvoláva skôr stres, nezúfajte, patríte totiž k väčšine. Áno, výber darčekov je aj o zodpovednosti a je pochopiteľné, že mnohí chlapi nechcú svoje partnerky zlým výberom sklamať. Bytové doplnky a športové potreby sú však darčeky, ktoré nežné pohlavie potešia takmer vždy.

Umelecké bytové doplnky

Útulne zariadená domácnosť skrášľuje nielen interiér, ale aj partnerský a rodinný život. Ak sa vo svojom obydlí má človek cítiť príjemne, pomôžu bytové doplnky, ktoré pozdvihnú estetiku prostredia. Dekoratívne predmety dodávajú domácnosti šarm. Bytové doplnky sú to, čo robia každý priestor krajším a zaujímavejším. Drevené sošky, sklenené vázy, obrazy a iné umelecké predmety dotvárajú atmosféru. Preto určite nič nepokazíte, ak na Valentína prekvapíte svoju partnerku štýlovou dekoráciou či krásnym umeleckým dielom. Každá žena má však špecifický vkus a keď chcete svojej polovičke vybrať niečo vhodné, čo sa jej má páčiť, mali by ste aspoň čiastočne poznať jej vkus.

Moderná športová výbava

K súčasnému modernému životnému štýlu akosi prirodzene patrí šport a vyšportovaná postava. Skvelým tipom na darček pre športovo založenú dámu sú športové potreby – lyže a lyžiarky. Pokiaľ základnú lyžiarsku výbavu vaša polovička má, môžete sa rozhodnúť pre lyžiarske doplnky - prilbu, okuliare, chrániče či rukavice. A aká pozornosť môže ešte potešiť každú športovo založenú ženu? Určite módne športové oblečenie, v ktorom môže pohodlne športovať. Každá lyžiarka potrebuje predsa teplú spodnú bielizeň, bundu, otepľovačky a iné zvršky, ktoré ju na svahu zahrejú. Neodmysliteľným doplnkom zimného športového šatníka je tiež kvalitná čiapka, ktorá chráni športovkyňu pred snehom, mrazom a vetrom. Sviatok zaľúbených je pre mnohých obdobím, kedy sa akosi intenzívnejšie zamýšľajú nad svojimi vzťahmi, nad svojim manželským a rodinným životom. No lásku a úctu možno nežnému pohlaviu prejavovať nielen štrnásteho februára, ale každý deň v roku a na Valentína často stačí partnerke darovať len malú, milú drobnosť, ktorá ju len ubezpečí o tom, že na ňu myslíte.

Reklamný článok

ZDIEĽAJTE NÁS

Odporúčame