Uvarené v šupe a vychladnuté zemiaky premiešajte s nakrájanou cibuľou, nahrubo nastrúhanými jabĺčkami a uhorkami, pridajte majonézu, dochuťte soľou (zdravšia je morská) a korením. Premiešajte.
Nakoniec primiešajte na osminky nakrájané vajíčka a nasekanú žeruchu.
Čo potrebujete:
500 g v šupe uvarených a na kocky nakrájaných zemiakov
2 cibule
2 väčšie sladkokyslé sterilizované uhorky
1 jablko
100 g majonézy odľahčenú s bielym jogurtom
soľ
korenie
3 - 4 natvrdo uvarené vajíčka
miska žeruchy (dostať zakúpiť vo väčších potravinách)
Podávajte vychladený so šunkou, kuracím mäsom, alebo syrom. Na tanieri porciu posypte žeruchou a kolieskami žltej a červenej papriky.
Rebecca