Ak má byť niečo prospešné a má pomôcť preventívne, alebo pri vzniknutom probléme stojí každá rada, recept alebo návod na jeho odstránenie za povšimnutie. Pred nedávnom e-mailové schránky plnil nasledujúci text.

Jablko je vo výžive poklad. Netreba zabúdať na tento v našich končinách dostupný plod. Pri každodennej konzumácii sa veľkou pravdepodobnosťou sa vyhnete mnohým chronickým zdravotným problémom.

V súčasnej dobe je väčšina ľudí chovaných ako v bavlnke. Snažíme sa, čo najlepšie vyhnúť šokom z teplotných rozdielov. Výsledkom toho sú ľudia so zníženou imunitou. Preto aj pri najmenších výkyvoch počasia vzniká vysoké riziko prechladnutia.

Jazyk je svalový orgán, ktorý sa nachádza v ústnej dutine. Celý tento orgán je pokrytý veľkým množstvo chuťových pohárikov pomocou, ktorých jedinec rozlišuje základné chute potravín ako je sladká, slaná, kyslá a horká.

Žihľava táto rastlina má mnohoraké využitie, či už v ľudovom liečiteľstve, kde má medzi bylinkami popredné miesto so svojimi liečivými účinkami, ale tak isto sa dá veľmi dobre využiť i v kuchyni. Pokrmy a jedlá pripravované, alebo korenené touto bylinou sú obohatené o vitamíny A, C a K. 

Fazuľa unikátna bobuľka zdravia a krásy. Táto strukovina obsahuje značné množstvo železa, vápnika, draslíka, mangánu, provitamínu A, vitamínu C a viac vitamínov zo skupiny B.

Zdravý životný štýl, zdravie, zdravá výživa, fyzická i psychická krása to sú témy, ktorými sa chceme zaoberať. Našou ideou a cieľom je, aby sa sám organizmus dokázal brániť, udržal si vitalitu a zdravie do vysokého veku života bez chemických látok pokiaľ nieje neskoro.

Cvičenie na čerstvom vzduch ma pre ľudský organizmus blahodárne účinky. Nabije vás obrovským prílevom energie, prekysličí organizmus a to bezpochyby v dnešnom rýchlom životnom štýle všetci potrebujeme.

Odporúčame