Žihľava táto rastlina má mnohoraké využitie, či už v ľudovom liečiteľstve, kde má medzi bylinkami popredné miesto so svojimi liečivými účinkami, ale tak isto sa dá veľmi dobre využiť i v kuchyni. Pokrmy a jedlá pripravované, alebo korenené touto bylinou sú obohatené o vitamíny A, C a K. 

Fazuľa unikátna bobuľka zdravia a krásy. Táto strukovina obsahuje značné množstvo železa, vápnika, draslíka, mangánu, provitamínu A, vitamínu C a viac vitamínov zo skupiny B.

Zdravý životný štýl, zdravie, zdravá výživa, fyzická i psychická krása to sú témy, ktorými sa chceme zaoberať. Našou ideou a cieľom je, aby sa sám organizmus dokázal brániť, udržal si vitalitu a zdravie do vysokého veku života bez chemických látok pokiaľ nieje neskoro.

Cvičenie na čerstvom vzduch ma pre ľudský organizmus blahodárne účinky. Nabije vás obrovským prílevom energie, prekysličí organizmus a to bezpochyby v dnešnom rýchlom životnom štýle všetci potrebujeme.

Radosť do života nám prináša mnoho vecí, jednou z týchto vecí je aj jedlo... Pri konzumácii kvalitného jedla sa nám zapája viacero zmyslov – chuť, čuch, zrak, čo vlastne výsledok pôsobenia tohto jedla na človeka. Bohužiaľ v dnešných jedlách je zastúpených nízky počet kvalitných prírodných látok? Tak v tejto veci je zelený jačmeň skvelým pomocníkom.

Sedavé zamestnanie, zlá strava, stres, neustále povinnosti, rodina, deti, málo  času na odpočinok, nedostatok spánku... Faktory ktoré negatívne ovplyvňujú naše telo po psychickej ale i fyzicej stránke.

Kilá navyše ktoré ani nevieme odkiaľ vzali, únava, stres a nervozita. Takýto nezdravý životný štýl si postupne ale isto vyberie svoju daň.

Odporúčame