V súčasnej dobe je väčšina ľudí chovaných ako v bavlnke. Snažíme sa, čo najlepšie vyhnúť šokom z teplotných rozdielov. Výsledkom toho sú ľudia so zníženou imunitou. Preto aj pri najmenších výkyvoch počasia vzniká vysoké riziko prechladnutia.

Jazyk je svalový orgán, ktorý sa nachádza v ústnej dutine. Celý tento orgán je pokrytý veľkým množstvo chuťových pohárikov pomocou, ktorých jedinec rozlišuje základné chute potravín ako je sladká, slaná, kyslá a horká.

Presne ako ukazujú mechanické ručičky čas a iné nastavené hodnoty na orloji, tak človek žije bez toho, aby si uvedomoval, že sa stav jeho organizmu z hodiny na hodinu mení. V organizme sú zakódované biologické rytmy, ktoré sa pravidelne opakujú.

Žihľava táto rastlina má mnohoraké využitie, či už v ľudovom liečiteľstve, kde má medzi bylinkami popredné miesto so svojimi liečivými účinkami, ale tak isto sa dá veľmi dobre využiť i v kuchyni. Pokrmy a jedlá pripravované, alebo korenené touto bylinou sú obohatené o vitamíny A, C a K. 

Fazuľa unikátna bobuľka zdravia a krásy. Táto strukovina obsahuje značné množstvo železa, vápnika, draslíka, mangánu, provitamínu A, vitamínu C a viac vitamínov zo skupiny B.

Zdravý životný štýl, zdravie, zdravá výživa, fyzická i psychická krása to sú témy, ktorými sa chceme zaoberať. Našou ideou a cieľom je, aby sa sám organizmus dokázal brániť, udržal si vitalitu a zdravie do vysokého veku života bez chemických látok pokiaľ nieje neskoro.

Cvičenie na čerstvom vzduch ma pre ľudský organizmus blahodárne účinky. Nabije vás obrovským prílevom energie, prekysličí organizmus a to bezpochyby v dnešnom rýchlom životnom štýle všetci potrebujeme.

Radosť do života nám prináša mnoho vecí, jednou z týchto vecí je aj jedlo... Pri konzumácii kvalitného jedla sa nám zapája viacero zmyslov – chuť, čuch, zrak, čo vlastne výsledok pôsobenia tohto jedla na človeka. Bohužiaľ v dnešných jedlách je zastúpených nízky počet kvalitných prírodných látok? Tak v tejto veci je zelený jačmeň skvelým pomocníkom.

Odporúčame