chlorella green ways dobrezdravieSú to potraviny s vysokým obsahom nutričných látok v prirodzenom a synergickom komplexe, ktoré boli upravované minimálne a výlučne celkom šetrnými technológiami, zachovávajúcimi obsah enzýmov, vitamínom a ďalších živých látok.

Na rozdiel od syntetických vitamínov sú komplexné a prirodzené. Sama múdra Príroda rozhodla o zložení látok, ktoré obsahujú, nič do nich nie je pridané rukou človeka. Vyrástli priamo v prírode, v čistom prostredí a ani pri spracovaní sa do nich nič umelo nepridáva. Ich účinok sa nedá porovnať so žiadnou umelou kombináciou. Látky sú navzájom prepojené a posilujú sa. Veľa ľudí často zaujímajú len nutričné hodnoty, ale nerozumejú tomu, že látky pôsobia v prirodzenom prostredí 1000x silnejšie. Preto pozitívne reakcie vyvolá už malá dávka správnej stravy.

Tým, že sú to potraviny, nehrozí predávkovanie. Môžu sa užívať celoročne a vzhľadom na naše stravovacie návyky a spôsob života, by sa aj mali užívať celoročne. Nevyvolávajú žiadne vedľajšie účinky pri užívaní liekov, naopak eliminujú nežiadúce účinky týchto liekov. Sú zodpovedné za výživu, reguláciu a normalizáciu telesných funkcií, eliminujú toxíny a podporujú imunitný systém.

 

Kľúčové vlastností Mladého jačmeňa a zelených potravín:

Zelené potraviny naše telo čistia, sýtia, regenerujú a harmonizujú zároveň

Každá bunka, ako aj celý náš organizmus potrebuje hodnotnú stravu a dokonalé vylučovanie. Zelené nápoje bunky sýtia a zároveň prečisťujú. Čistením a zásobovaním organizmu predlžujeme biologický vek, ktorý vyjadruje mieru opotrebenia organizmu. Zelený nápoj vírusy ani baktérie neničí, nepremazáva kĺby ani nezmierňuje bolesť. „Iba" povzbudí a posilní prirodzenú imunitu, ktorá si s ťažkosťami aj tak poradí najlepšie.

Zelené nápoje sú komplexné a prirodzené 

Fytolátky v nich obsiahnuté pôsobia súvzťažne a ich účinok nie je možné porovnať so žiadnou umelou kombináciou. Látky sú prepojené a posilňujú sa. Zdravotné ťažkosti súvisia aj s nedostatkom minerálov. Čo myslíte, chýbajú nášmu telu minerály ako napríklad železo alebo vápnik? Áno, chýbajú. A chýbajú nám na tanieri? Nechýbajú! Naopak, sme nimi prejedení ako žiadna generácia pred nami! Aj keby sme sa vápnikom kŕmili od rána do večera, bez fytolátok a bez pohybu nám iba zanesie ľadviny. Bez zásaditého prostredia a väzieb na fytolátky nám železo iba zabetónuje stolicu a tým potrhá konečník. Porovnávať iba nutričné hodnoty nie je všetkým, látky účinkujú v prirodzenom prostredí 1000x účinnejšie. Preto pozitívne reakcie vyvolá už maličká dávka správnej stravy.

Zelené nápoje majú vysoký obsah chlorofylu Už v roku 1940 priniesol chirurgický časopis „Journal of Surgery" správu o 1200 pacientoch, ktorým chlorofyl urýchlil hojenie rán. Chlorofyl nám zlepšuje krvný obraz, urýchľuje hojenie rán, popálenín a bráni zápalom a infekciám. Vďaka nemu dochádza k lepšiemu prenosu kyslíka, čo zvyšuje výkon a bráni vzniku infekčného prostredia.

Zelené nápoje sú enzymaticky aktívne 

Všetci sa rodíme s akousi „enzymatickou bankou", vyčerpanie ktorej znamená smrť. Tepelne spracované jedlo síce chutí, ale zároveň vyčerpáva enzymatické zásoby. Ideálna strava však telo nevysáva, ale sýti! Aj preto zelené nápoje pijú ľudia, ktorí chcú siahať za hranice svojich možností.

Zelené nápoje sú zásadotvorné 

98% populácie trpí chorobami zubov. A aká je príčina? Prekyslenosť organizmu. Neverte zázračným zubným pastám. Zuby sa nekazia preto, lebo ich málo čistíme, ale potrebujete ich čistiť preto, lebo sa zle stravujeme. Zelená strava pôsobí zásadotvorne a to drží na uzde rakovinotvorné látky žijúce z prekyslenia. Príkladom je naša krv. Tá musí mať zásaditosť okolo 7,4. To je otázka života a smrti. Ak hrozí celkové prekyslenie, organizmus pomer kyslosti a zásaditosti nerovnomerne rozloží, aby nedošlo k ohrozeniu životne dôležitých centier. Jednoducho povedané - preleje zásaditosť z miest, kde nás strata ideálneho prostredia natoľko neohrozí. Napríklad z ústnej dutiny, tenkého čreva a z močových ústrojov. Dôsledkom je zvýšená kazivosť zubov, zubný povlak, krvácavosť ďasien, paradentóza a aj zápach z úst. Zelené nápoje kyslosť vyrovnávajú a ústne ťažkosti sa prirodzene strácajú.