Poznáme klasické, digitálne aj bezkontaktné infračervené teplomery. Ako ale vybrať ten správny?
Zelenina je najideálnejšia potravina pri chudnutí a udržaní si postavy, ale zároveň aj najvhodnejšia príloha ku všetkým jedlám. V podstate je to jedno, či ju konzumujete surovú, dusenú, varenú alebo grilovanú.
Ak ste u seba postrehli že ste dýchavičný, srdiečko vám nepravidelne klepká ide o niečo rýchlejšie, alebo pre zmenu spomaľuje, bolí vás hlava alebo v hrudníku, ste bez príčiny unavený a bledý, ruky a nohy máte často ľadovo studené pravdepodobne ide o chudokrvnosť (anémiu), vášmu telu chýba kyslík.
V poslednom čase sa čoraz viac hovorí o prekyslenom organizme a jeho nepriaznivých vplyvoch na človeka. Správny pomer kyselín a zásad v tele má obrovský vplyv na zdravie, ale aj na celkovú pohodu človeka.
Kyslosť, alebo zásaditosť sa udáva v pH od 0 do 14. Neutrálna hodnota je určená číslom 7 (čistá voda).
Pred varením je potrebné pripraviť si všetky suroviny. Ako si ich však rýchlo a čo najjednoduchšie pripraviť vám teraz skúsime poradiť.
Jánošíkove diery sú sústavy tiesňav, kaňonov a rôzne scenérie skalných útvarov skladajúce sa z troch častí: z Dolných dier, Horných dier a Nových dier.
Citrusy sú bohaté na vitamín C, podporujú obranyschopnosť organizmu a sú skvelé ako života budič.
Vo Vrátnej doline sa nachádza mnoho pôsobivých skalných útvarov a viacero vodopádov.